Kern%2D+en+subfokkers+Topigs+Norsvin+beschikken+over+PigVision+Mobile%2Dapp
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Kern- en subfokkers Topigs Norsvin beschikken over PigVision Mobile-app

Topigs Norsvin gaat gebruikmaken van de PigVision Mobile-app van AgroVision. Kern- en subfokkers van Topigs Norsvin kunnen hierop over te stappen en zo hun gegevens automatisch en rechtstreeks in het Farm Management Systeem invoeren.

PigVision Mobile was al beschikbaar voor opfokbedrijven en varkenshouders die waren aangesloten op de Farm-module voor registratie van reproductiegegevens. De bedrijven van Topigs Norsvin houden echter meer specifieke gegevens bij.

Voorbeelden daarvan zijn een biggenweegprotocol en verschillende andere tests. Om ervoor te zorgen dat alle gegevens en protocollen op elkaar aansluiten, hebben Topigs Norsvin en AgroVision nauw samengewerkt bij de doorontwikkeling van de app.

Volledig ondersteund

Alle specifieke Topigs Norsvin-protocollen zijn nu ge├»mplementeerd in PigVision Mobile en de app wordt volledig ondersteund. Verschillende van de Topigs Norsvin kernfok - en subfokbedrijven werken al met Farm mobiele oplossingen om datakwaliteit en effici├źntie te verhogen.

Tot nu toe gebruikten zij oude handhelds of moesten permanente wifi-verbindingen in de stal installeren. De nieuwe app werkt op mobiele apparaten die RFID's, barcodes en QR-codes kunnen scannen en kan zowel online als offline worden gebruikt.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.