Omkeerinrichting+van+Case+IH+voor+Puma+260+CVX%2Dtrekker
Nieuws
© Case IH

Omkeerinrichting van Case IH voor Puma 260 CVX-trekker

Fabrikant Case IH heeft een omkeerinrichting gebouwd voor een Puma 260 CVX-trekker. De fabriek in het Oostenrijkse Sankt Valentin werkte voor dit reverse-drive-systeem samen met het bedrijf Kneidinger 1880 en bouwde dit al langer voor zijn Steyr-trekkers.

In eerste instantie is de omkeerinrichting bedoeld voor het werk in de bosbouw, waarbij bijvoorbeeld een stobbenfrees of kraan met houtversnipperaar of transportwagen wordt bediend. Maar de functie is ook goed te gebruiken bij aanbouw van maishakselaars of een triplemaaier.

Voor het systeem draait de stoel met armleuning en terminal 180 graden. Het dashboard klapt omhoog en het stuur is rechts in de cabine aan de A-stijl te hangen om de rugleuning ruimte te geven.

Er is keuze uit een versie met een tweede set pedalen achterin de cabine. Daar is ook een tweede, kleiner stuurtje opgesteld. Bij de sobere versie draait alleen de stoel met armleuning en zijn er achterin de cabine geen pedalen of stuur. Het systeem is beschikbaar voor de meeste Case IH-en Steyr-trekkers.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.