APH+Group+neemt+Agri+2%2E0+in+Rusland+en+Oekra%C3%AFne+over
Nieuws
© HZPC

APH Group neemt Agri 2.0 in Rusland en Oekraïne over

Distributeur van landbouwmachines APH Group heeft per 1 januari de activiteiten van Agri 2.0 in Rusland en Oekraïne overgenomen. Daardoor beschikt APH Group nu over achttien regionale verkoop- en servicepunten in tien landen.

Agri 2.0 heeft in Rusland en Oekraïne een belangrijke positie op het gebied van precisielandbouwtechnologie en vertegenwoordigt daar de producten van onder andere Raven en Precision Planting. Daarnaast heeft Agri 2.0 de afgelopen jaren zijn portfolio uitgebreid met zaaimachines voor strip-till- en no-till-landbouw van de merken Harvest International en Horizon.

De vijf vestigingen van Agri 2.0 met in totaal 45 medewerkers worden geïntegreerd in de organisatie van APH Group. De activiteiten van Agri 2.0 worden voortgezet op de bestaande locaties onder dezelfde naam. APH Group, dat zich richt op machines en installaties voor de aardappel- en groenteteelt, verbreedt door de overname van Agri 2.0 het dienstenpakket naar telers van mais en granen.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.